OM VOLF AS

BEDRIFTEN

VOLF har siden 1998 levert løsninger og tilført kompetanse til næringsmiddelindustrien.
Vår suksess bygger på samarbeid med deg som kunde gjennom hele prosessen;  fra prosjektering til ferdig løsning. Da sikrer vi kvalitet i alle ledd og at du som kunde er fornøyd. Det er det viktigste for oss!

Vi vil kontinuerlig utfordre oss selv -både i produksjon og på tegnebordet, for å hele tiden være de meste innnovative og leveringsdyktige på markedet. Vi kan prosessutstyr og vi forstår produksjonsprosesser.
Vår lange og solide erfaring hjelper deg som kunde til en bedre arbeidshverdag med mer økonomisk drift og bedre HMS.

Vi er alltid tilgjengelige og trives som best når vi kan løse utfordringer. Det er bare å ta kontakt.

 

Satsningsområder

Kort fortalt satser vi på komplette løsninger for prosessering i næringsmiddelindustrien. Blant annet innen fiskeri og baker.
Det betyr at vi er en godt kvalifisert gjeng med høy kompetanse og fokus innovative løsninger. Vi er lokalt forankret med stor fabrikk og vi kan levere skreddersydde og fleksible løsninger på kort varsel.

Vi retter blikket mot framtiden og automasjon. Dette er blitt mer og mer viktig for næringsmiddelindustriens økonomi og HMS -og for oss i VOLF. 

LEVERER LØSNINGER

VOLF har lang erfaring i å prosjektere, produsere og levere selv de mest kompliserte anlegg og produkter. Sammen med våre kunder finner vi den beste måten å framstille resultatene på. Vi ønsker alle å minimere nedetiden.

Sentralt for dagens og morgendagens bedrifter er automasjon. Her har utvikling gått fort. Automatisering av arbeidsoppgaver frigir arbeidskraft til andre oppgaver som skaper merverdi for våre kunder. Automasjon skaper en effektiv, forutsigbar og sikker drift og vi ser at våre kunder ønsker dette. 

VOLF har fokus på høyteknologiske og automatiserte løsninger der høy produktivitet, god kvalitet og effektivitet er i førersetet. Slik sikrer vi god lønnsomhet for våre kunder.